Themakoor Tu-Imbe maakt zich op voor

Benefiet-Kerstconcert “Van Rossum naar Sierra Leone”

Op zaterdag 21 december 2019 geeft Themakoor Tu-Imbe Twente” een Benefiet-Kerstconcert ten behoeve van en in samenwerking met het project “Van Rossum naar Sierra Leone”. Dit project is ontstaan uit een vriendengroep uit Rossum en omstreken met een gezamenlijke missie: onderwijs bereikbaar maken voor kinderen in Afrika. Begin 2017 is dit al eens in de praktijk gebracht door een touringcar naar Gambia te brengen, die daar nu nog steeds dienst doet als schoolbus, zodat ook kinderen die verder van school wonen, onderwijs kunnen volgen. Door sponsoring, eigen bijdragen en andere giften zijn daarnaast ook nog enkele klaslokalen bijgebouwd op één van de schoollocaties.

Eind 2019 gaat de groep weer op pad: dit keer naar Sierra Leone. Er staat alweer een andere bus klaar, waarmee straks ook kinderen naar school gaan. De opbrengst van het concert wordt gebruikt voor de bouw van een school in Sierra Leone. Na afloop van het concert is er gelegenheid om het boek “Chief Ouwe Dibbes” te kopen, waarin u kunt lezen hoe men al sinds 2007 bezig is kinderen in Sierra Leone een beter bestaan te geven door onderwijs en medische zorg te organiseren. Dit boek is te koop voor € 20,00. De opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan het project.

Het wordt een mooie, muzikale avond met een Kerst-Afrikaans programma. We heten u graag van harte welkom op zaterdag 21 december 2019 in de Plechelmuskerk van Rossum. Aanvang: 19.00 uur. Entree gratis. Wel vragen wij een vrije gift die geheel ten goede komt aan het project. Wij hopen u van harte te ontmoeten!

Themakoor Tu-Imbe / Van Rossum naar Sierra Leone